VI HAR FÅTT LÆRLING!

Dette er Celine-Marie. Hun er 19 år og er fra Moss. Hun har gått AdamogEvaskolen og startet sin læretid på Jan Thomas Studio i Oslo. Hun fortsetter læretiden sin hos oss og skal være lærling i 3 år. Hun vil ha rabatterte priser på utvalgte behandlinger. Celine-Marie vil også trenge modeller til forskjellige behandlinger, så nøl ikke med å ta kontakt om du vil stille som modell. Vi gleder oss veldig over å ha henne hos oss. Velkommen til Glød teamet!

KOMÉ CLUB

Meld deg inn i KOMÉ Club og få 5% bonus på alle kjøp og behandlinger.
Registrer deg enkelt med Vipps.
Få eksklusive tilbud og fordeler.
Bonusen kan brukes fritt på alle kjøp.
Husk og huke av på Glød Fredrikstad som din favorittsalong!

Brudestyling på Glød

Det er mye å tenke på når man skal gifte seg. Vi har derfor laget en huskeliste til deg som skal gjøre brudestyling hos oss. Husk at brud og forlovere også får 20% avslag på alle behandlinger på vår beautyavdeling før bryllupet.

Spraytan

Informasjonskriv om hva du må gjøre før og etter spraytan behandling hos oss.

Avbestilling av time hos oss.

Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt tid. Hvis ikke tilkommer et avbestillingsgebyr på 50% av opprinnelig beløp. Vi har stor pågang hos oss og ser oss derfor nødt til å gjøre dette.

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ GLØD BEAUTY!

Vi ønsker at du som er ny kunde på Glød Beauty møter opp 10 minutter før timen din for å fylle ut et kundeskjema. Dette er viktig for oss slik at vi får gjort en grundig konsultasjon og at det blir satt av nok tid til deg som kunde.